Wow for Tuesday

Idag startade vi dagen med att lämna lilleman i skolan, alla tre- Richard tågade med också och sen efter vi lämnat av Charlie gick vi på morgonpromenad. Idag tog vi i lite med och fortsatte bortanför det stora köpcentrat, där jag brukar vända, och fortsatte mot La Grajera, den stora parken. En promenad på lite över en mil vilket va riktigt härligt. På vägen tillbaka sög det verkligen till i magen och de sista kilometrarna fanns det bara tankar om frukost i huvudet. Och vilken frukost med! Den bästa maten är ju den efter man har rört på sig, oj så gott det va idag. Efter frukosten nere på vårt stammishak gick vi upp till lägenheten och jag satte på apple-tvn och körde "Yoga for beginners" på Youtube. Jag har varit nyfiken på yoga jättelänge och vill ha det som ett komplement till mina andra träning, för att få sträcka ut kroppen och sträcka ut alla mina korta muskler och inte va så himla stel och ovig. Så idag hände det. Körde lite yoga framför tvn vilket va rätt härligt!
Om jag ser trött ut är det för att jag är det. Eller hungrig? Frukosten hade inte kommit på bordet när bilden togs, kan vara en bidragande orsak.
Och kolla, vilken bra start på tisdagen! Långpromenad, frukost på det och så denna påminnelsen: "Utan förändringar skulle det inte finnas fjärilar" Fint och sant! Och lite peppigt med!
 
 
 
Visa fler inlägg