Ping pong boll Svensson

Efter att ha suttit hela förra veckan med projektarbetet och trodde att vi va så gott som färdiga i fredagsmorse, tänkte vi alla, kanon ju! Men så var givetvis inte fallet, allt vi hade skrivit och sparat va borta, så det va bara att skriva om och skriva rätt. Puuh! Då va jag inte glad kan jag säga men ingen idé att gråta ju, arbetet kom inte tillbaka för det...

Efter fredagens kraftansträngning begav jag mig ner mot Halmstad för en tjejkväll med faster o mamma plus 3. Det blev supergoda thailändska rätter och en massa massa vin till detta. Sen blev det att sätta sig i taxin för färd mot den nya arenan där det skulle va Ladies Night med Stenmark, Johnsson, Tornving och Samuelsson. Väldigt rolig show måste jag säga, om man jämför med förra året. Bra musik, snygg dans, roliga killar och skitbra musik!




Sen lördagen efter fredagen begav vi oss (nästan) alla ner mot Malmö för en blixtvisit. O efter några timmar blev det att bege sig tillbaka mot Halmstad. Alltsom allt var det en jättemycsig helg som återigen gick så jäkla fort men det får minnas som ett stort guldkorn!
O nu denna veckan har det blivit inlämning av arbetet man snart inte ens vill hålla i för man e såå trött på det, o idag blir det redovisning. Eller egentligen inte idag...för vi ska köra en kvällsredovisning...från 18-21...hur tänker man när man lägger en redovisning så sent? 
Denna veckan har man även gått o trott att man skulle bli inringd för att jobba lite...men nej, blev inget med det. Får se hur länge man blir kvar på det jobbet? 

Visa fler inlägg