Sommarturné

Nästan hela juli framöver har vi bokat in en massa resor och roligheter, och början på detta blev att ta en tur ner mot mina gamla trakter och hälsa på familjen i Malmö.
Så i söndags tog vi tåget ner mot Malmö där finfint väder vänatde oss. O det blev en träff med syrran och co och en sväng på lekan för att aktivera Hugo lite. Efter detta blev det att kolla VM för att sedan grilla.
Hur mysigt som helst att träffa hela familjen med alla söta och underbara syskonbarn.
O igår, måndags, begav jag och Richard oss mot Falsterbo för att njuta av det fina vädert och sola och bada. Blev premiärdop i havet för oss båda vilket var riktigt riktigt skönt. Jag hade grundat med färg lite innan, både på solarie och i lördags i Richards föräldrars trädgård, men det hade ju inte Richard kan man säga och att smörja in sig med solkräm kändes ju inte som ett alternativ. Så på grund av detta blev det en solfrossa för honom senare på kvällen där receptet blev massor av Aloe Vera after sun och att badda honom med en massa blöta handdukar.
Lite klantigt måste jag ju säga så här i efterhand. Varför inte bara smörja in sig? Men nu e ju skadan skedd och jag får nog ta en tripp mot apoteket och köpa kylbalsam så att han inte behöver ha alltför ont.
O gårdagen avslutades med en mysig träff med syrran och grillning stod även denna kväll på menyn. Blev lite bus och lek med Hugo med och sedan välförtjänta glassar åt hela gänget. Väldigt mysig måndagskväll!
Lite bilder från våra dagar här (vilka e långt från slut)
Visa fler inlägg