Upside down and round and round

Hejsan hoppsan va gårdagen kom med massa överraskningar hela dagen...eller beror ju lite på hur man ser det men det e bara att konstatera "det blir aldrig som man tänkt sig"

Dagen började med att jag satt och diskutera livets mening, filosofer och mål o drömmar med en väldigt färgglad prick på bussen på väg till skolan...sen blev det att sitta och lyssna på lite politisk filosofi i 2 timmar innan jag skulle ta mig till Särö för middag o övernattning...trodde jag ja! Sittandes på bussen...i min egen lilla värld...ringer jobb o hör om jag kan jobba onsdag...jajamensan...ingen övernattning hos Karlsson men däremot lite klirr i kassan...samtidigt som jag snackar i telefon märker jag att ojdå, här ska jag hoppa av, här ligger ju hemköp som jag skulle möta Emma vid. Snabbt samlar jag ihop telefonen, skolväskan och övernattningsväskan och hoppar av bussen...och där står jag. Precis när bussen kört iväg och jag kollar över gatan på hemköpskylten inser jag att detta e helt fel...jag har hoppat av på helt fel ställe...shit shit shit! Jaha, vad ska man nu göra då? Jo det e väl bara till att gå...tur att man kunde följa skylten Särö 5 km...ture turist i storstan...that's me! 

Men det blev en väldigt lyckad och mysig kväll med god mat, kvällspromenad och en glass i kvällssolen. Men sen blev det att ta sig hemåt för en god natts sömn innan jag skulle gästspela, återigen, som truckförare!

Har nog alltid vetat att jag e oerhört klumpig men har känt att jag fått det bekräftat gång på gång denna veckan på jobb...eller så kanske jag inte behärskar ett större fordon än en cykel...kan va det!
Visa fler inlägg