Internet...på lån!

Yes, vi har ju inget Internet så om Internet inte kommer till oss får vi komma till Internet. Finns lite olika platser runt om i staden som kan erbjuda lite Wi-Fi. Just nu sitter jag på biblioteket i Cuenca och surfar lite. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från helgen och Richards träningsmatcher...men det brukar sällan bli som man tänkt. Internetet här e väl lite segt så det verkar inte som det går att lägga upp bilder....

Annars har det väl inte hänt så mycket dessa senaste dagar...jag har kommit igång med min träning som jag hoppas kan hålla i sig. Va ute och sprang imorse och kom på att vi hade Pilates-klipp på datan som jag körde igår och idag. Sen imorgon tänkte jag springa inom ett gym ganska nära där vi bor och skaffa ett kort, blir säkert bra för jag har hört att de har spinning och pilates på gymmet. Hur bra som helst! Kan jag sysselsätta mig med när Richard e och tränar.
Vi skulle ju egentligen börjat vår spanskundervisning imorgon men, varför blir man förvånad, detta e Spanien och nästan inget blir av när det ska bli av. Frågade presidenten för klubben när det skulle dra igång, och fick svaret, kanske 6:e eller 8:e.
Eller 15:e eller 21:a...jag e förberedd på allt!
Visa fler inlägg