det kommer mera...

Varit ganska kass på att skriva den senaste tiden...först va det jobb man skylde på, sen gick det över till skola o nu får jag väl säga att min dator strejkar så att öppna en sida på internet tar typ 10 minuter vilket e alldeles fööör länge ju =) så får passa på när jag e hemma hos Richard o skriva av mig lite...
Fast måste kanske skriva in att en av de största anledningarna till att inläggen kommer så sällan nu e att när jag sitter o tänker igenom vad som hänt kan jag faktiskt inte komma på nåt förrutom skola, plugg o träning...men nu kanske det blir lite bättring?!?
Förra fredagen blev det att åka av sig lite överskottsenergi på liseberg och jag dum som jag va konstaterade att jag kunde ställa upp o åka alla karuseller o dalbanor men att spökhuset fick klara sig utan mitt besök, dröjde då inte så länge till man blev ditdragen med en puls på 220 o givetvis e det så att den räddaste får ta all skit...så det blev väl en o en annan tillhoppning och vrål men på det hela va jag ganska lugn...hehe. Sen lördag o söndag blev det bara mys med kompisar och veckan som följde spenderades i skolan med arbete o redovisning.
Sen, fredageftermiddag, fick jag ett ryck o bestämde mig för att bege mig hemåt till Malmö utan någon som helst förvarning till familjen vilka blev ganska chockade när jag knackade på dörren vid 8 tiden på kvällen men glada förstås! Så det blev en mysig helg hemma med lite shopping, fondue med föräldrarna, syster, svåger o vilddjuren o en rysare till fotbollsmatch.


Det absolut bästa med helgen var "med andra ord" där jag, tävlingsinriktad som jag e, skulle förklara så många ord som möjligt o förövrigt blev genomsvett, läste lite fel på ordet o va bombsäker på att "piassavakast" va ett ställe i Finland.
Alla fick sig ett gott skratt o känner jag min familj rätt kommer man att få höra detta i en lång tid framöver...men varsågod det bjuder jag på! =)
Visa fler inlägg