Tisdag och Valborg

 
 
 
 
I söndags när vi va inne i stan kika vi in på Åhléns city och jag fick syn på en snygg provdocka. Hade gärna haft den stående i sovrummet, som dekoration eller som en klädhängare. Den kosta ju lite pengar men va inte oförskämt dyr så det finns ju en liten chans eller förhoppning om att man en dag ska kunna ägna en sån här tjusig sak, haha!
 
Annars har tisdagen börjat på ett bra sätt. Lite sovmorgon, sen frukost, lite nödvändiga grejer som tvätt och annat och snart ska jag bege mig mot KK för ultraljud. Ska bli himla mysigt! Va inte så länge sen jag gjorde ett nere i Doha men ska ändå bli mysigt att se och höra lille pysen. Hoppas man kan se något eller så är det kanske lite trångt därinne och så ser man bara svart, vad vet jag? Mysigt ska det bli i alla fall! 
 
Och ja just det! Ska passa på att berätta att jag startat en ny blogg! junimama.blogg.se är en relativt nystartad blogg, började väl skriva på den för tre veckor sedan och på den skriver jag om mina tankar och funderingar nu under graviditeten. Kände att det kanske hade blivit lite too much om jag var och varannan dag skriver om graviditeten på denna bloggen, lägger upp en massa bilder och ja, folk kanske tröttnar, haha! Så då har jag alltså en speciell gravidblogg där jag kan skriva av mig, lägga upp bilder och dela med mig av vad som händer i magen och dessutom uppe i knoppen. Det är ju lite för pysens del, och min givetvis, där man kan gå in och kika om några månader eller år och kolla tillbaka på denna tid som gravid och efteråt.
Vill man så kikar man in, annars struntar man i det och håller sig till lillida bloggen. Så enkelt är det med det! 
Visa fler inlägg