Ytterligare exempel

Blev lite rolig läsning även imorse i Halmstad när man öppnade Metro...då stod det just om Vägverkets avslag av den lustiga registreringsskylten plus lite andra exempel som blir lustiga i backspegeln:


 

3VUHT1K2
 
eller

3IOH22A

Väldigt skojig läsning så på morgonkvisten.
Det blev en tur ner till Halmstad idag ja...och inga försovningar heller...good job! Ställde visserligen klockan på den jobbigaste och olidligaste ringsignalen bara för att jag skulle komma upp...o det funka ju! Trist bara att Richard hade sovmorgon...men men....kan inte få allt!
Väl sittandes i bilen som skulle ta oss till föreläsningen...efter jag erbjudit att betala mer i bensinpengar bara för att slippa köra...blev det Cicci som körde i racerfart så även om man va lite trött på morgonen fanns det ingen tid till att powernappa.
Så väl inne i föreläsningssalen fick vi redan på att vår föreläsare för dagen skulle hålla power-point föredrag om sin  pågående forskning. Hela salen släcktes ner o det va ju inte det att föredraget inte va intressant, för det va det, men på nåt sätt kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Hur mycket jag än försökte gick det bara inte. Lite jobbigt att jag satt på andra raden o att hon hade perfekt syn mot mitt håll. Ville ju inte va otrevlig eller oartig men kan tyvärr inte styra min kroppsliga begär...o just i denna stund va ögonlocken väldigt väldigt tunga. Båda Nina o Pillan som satt brevid putta till mig några enstaka gånger...tur att man inte snarka...det hade kunnat bli ganska pinsamt.
Väl på rasten fick man hälla i sig en kopp kaffe för att undvika samma misstag....vilket lyckades galant!

O nu såhär på kvällskvisten ska jag iväg o bli bjuden på en 3-rätters middag av min kära pojkvän! Mums!
Visa fler inlägg