This is it

Ja då va det dax...sista natten i lägenheten innan jag åker hem och firar jul. Gått och längtat hur mycket som helst på detta men just nu känns det faktiskt lite märkligt...nästa gång jag ser denna lägenhet blir i augusti...weird!
Tur att pappa ville komma och hämta mig imorgon så jag får hem allt...som nu finns i massa olika påsar och kartonger...får nog dumpa av lite skit hos mamma och pappa.
Så till nyår ska jag ta mig till min nya lägenhet och packa upp ur alla väskor och sopsäckar som blev inkastade där i måndags i all hast... ska bli hur kul som helst guud va jag längtar!
Lite trist blir det i försig att lämna tjejerna här men det finns ju mobil, msn och facebook såklart haha.

Så eftersom jag alltid ligger steget före...hehe...har jag varit så duktig och städat av ugn, spis, kyl och frys så då e ju frågan: Vad ska jag käka idag? Vill ju inte kladda ner det jag redan städat...så det får bli pizza eller lite kinamat...inte fel det heller...

Så imorgon blir det: sista dagen i lägenheten, sista föreläsningen (för året) och sista dagen som Halmstadbo...vet inte om det e woohoo eller buhu...kanske lite av båda två men mest det första....
Visa fler inlägg