Not the sharpest tool in the shed

Vilka mysiga dagar man haft såhär innan helgen...
Onsdagen började med en jobbintervju för att försöka håva in ett extra/sommarjobb...sen blev det att ta sig till Haga för den dagliga dosen av ms Karlsson och prova lite nyinkomna kläder och bränna lite pengar...sen avslutades dagen hemma hos godingen.

Sen kom torsdagen med besked om att jag från o med nästa vecka kommer ha ett jobb...woohoo! Lite extra pengar på kontot under våren är hur gött som helst och sommaren är räddad! Och för ovanlighetens skull blev det en tripp till Haga för tjöt med Emma innan det bar av till Vasastan för några glas vin med Jossan & Evelina...allt för att förbereda oss på vip-kvällen på Twist & Tango vilken bjöd på ännu mer dricka...ingen bra kombo med shopping och alkohol...kan gå hur fel som helst och dumma beslut kan fattas! Men i och med att det va 20% på allt tjäna jag på min sjalaffär...men varför stoppa när man e på topp? Nix pix...så det blev en liten tur tillbaka till Vasastan för lite mer dricka...vilket ledde till  ganska mycket  fnitter och massa skratt...så då kan man ju säga att det va värt det! Kanske inte lika fnittrig när jag vaknade på fredagsmorgonen men men...


Sen begav sig Svensson ut på en liten mini roadtripp igår och i och med att jag inte har världens bästa lokalsinne trodde jag att jag skulle villa bort mig i stora Alingsås men blev ganska stolt över mig själv att jag hitta så pass bra. Sen blev det att knö sig förbi ganska många handbollssupportrar för att till slut hitta min plats mellan två fanatiska äldre herrar...men det va skoj o höra deras egna kommentarer om matchen och att det slutade med seger...som firades med 3 kilo godis och ett snickers!

Och ikväll blir det att ta sig till Särö för lite käk och mys...lovely!

Visa fler inlägg