Pappa på besök...(fredag)

I fredags blev det mjukstart för mig o pappa.
Vandra in mot stan för att besöka Movistar för att kunna få nån klarhet i varför min iPhone hänger sig hela tiden. Eller nja, inte hela tiden men ganska så ofta. Kan sägas att det jobbar tre olika tjejer i denna affär: en som e så in i bomben tjurig o otrevlig, en som e så in i bomben korkad och en som e väldigt snäll o trevlig. O när jag va i affären i torsdagskväll jobbade hon otrevliga som sa till mig att komma tillbaka morgonen därpå.

Så i fredagsmorse stack jag o pappa dit. O den trevliga tjejen jobbade. Jippi tänkte jag, då får jag bra service. Hade inte mer än tänkt denna tanke innan den dryga tjejen kommer in genom dörren o börjar lägga sig i. Men men, summan av kardemumman blev, efter en timme i affären, att jag ska återinställa iTunes på mobilen o se om det blir bättre. Typiskt Spanien, vi skjuter upp det som kan fixas idag till imorgon. Katastrof.

Sen skulle jag ju jobba o denna eftermiddag var det att prata engelska med två syskon på 8 o 9 år. O jag o mamman hade kommit överens om att det skull röra sig om 1,5 timme. O hela veckan harjag tänkt att: "jaja, det e ju från 14.30 till 17.00. Hela veckan har jag tänkt detta. O inte förrän igår när pappa o Richard släppte av mig i stan kom jag på att "men fasiken, vänta lite, det blir ju 2 o en halvtimme. kan detta stämma?"

O nej, det gjorde det ju inte. Men nu vet jag i alla fall att jag jobbar fredagar från 15.30 till 17.00. Lite förvirrad kan jag va ibland.

O på kvällskvisten på Richards föräldrar så nu e det fullt hus här i casa Svensson/Kappelin. Mysigt med besök e det allt. Hellre såhär än inte alls...  
Visa fler inlägg